naročanje na tel.:
0590 636 00, 051 636 000ali

Diagnostični center Strah

Diagnostični center Strah - center strokovne odličnosti

Dvajset let dela na področju ginekologije in porodništva, nenehno izobraževanju doma in v tujini, rojstvo hčere in sina ter odločitev za delo na drugačen način je oblikovalo nastanek samoplačniške zasebne ginekološke dejavnosti Diagnostični center Strah. V mirnem intimnem okolju, kjer bo ženska varna, slišana, natančno pregledana in obdana z novim upanjem. Za svoje ginekološko zdravje ali zdravje še nerojenega otročička v času nosečnosti. 

Diagnostični center odlikujejo vrhunska ultrazvočna in ginekološka oprema ter poglobljeno strokovno znanje.

Strah je votel, okrog pa ga nič ni.

Strahec, ki smo ga simbolično izbrali kot del zunanje podobe, ima dvojni pomen. Veliko premalo govorimo o skrbi za svoje zdravje, tudi naredimo premalo. Nekako se zanašamo na naravo in začrtano življenje. Hitimo. Svoj psihičen mir rušimo z vedno prisotnim prenosnim telefonom in mislijo, da stvari brez nas ne bodo tekle. Trudimo se na delovnem mestu, a obenem pozabljamo, da nas doma čaka edino tisto, kar je vredno življenja: topli copatki, vedno večji koraki in če imamo srečo, topel objem velikih in malih.

Ko se pojavijo slabo počutje, nejasni znaki prihajajoče bolezni ali resni zapleti, začnemo videti tudi druge stvari.
Slovenci poznamo znan pregovor: Strah je votel, okrog pa ga nič ni. Pred časom se mi je vtisnil v spomin tudi drugi stavek, ki je dobrodošla popotnica, kadar nas pestijo pretirane skrbi: 

Strah je le beseda s petimi črkami.

Naj nam Strahec prežene nepotrebne skrbi in pomaga pri iskanju odgovorov za svoje zdravje.V njem se zrcalijo zelene oči moje prvorojenke, ki mi s svojo predanostjo in navezanostjo na družino in življenje podari nov pogled na dneve, polne dela. Oči, ki zrcalijo odsev notranje lepote in pričakovanja na njeni mladi poti. Strahec, poln značajskih lastnosti mojega sina, ki s svojo mirnostjo, vztrajnostjo, odkritostjo in naklonjenostjo do soljudi oblikuje poštenje in stabilnost življenja.

 

Zaradi izjemnih diagnostičnih možnosti združujemo:

  • področja ginekologije in porodništva,
  • vodenje nosečnosti z utrazvočnimi preiskavami Fetal Medicine Foundation, nuhalno svetlino in ostalimi kasnejšimi preiskavami do poroda, poporodni pregled in svetovanje,
  • neizvazivno predrojstveno testiranje-NIPT (Nifty test)
  • ultrazvočne diagnostike notranjih rodil in drugih organov trebuha,
  • svetovanje in preiskave pri neplodnosti,
  • sledenje hormonskih sprememb v vseh starostnih obdobjih, povezanih z nasveti za zdravo staranje,
  • nasveti za pravilno prehrano in pomen telesne dejavnosti v nosečnosti in menopavzi.
  • Zadrege v spolnosti bodo zvesto varovane, pozorno poslušane in poskušali vam bomo pomagati.
  • Strokoven nasvet bo odgnal dvome o hormonski kontracepciji in odkril dobrobiti za telo in naše zdravje.
  • Hormonska nadomestna terapija, ki nam bo pomagala pri tegobah s staranjem in težavami pred ali v meni, bo osvetljena z dejstvi, da hormoni, če jih predpisuje strokovnjak ginekolog, življenje olajšajo, so varni in velikokrat edina pomoč pri reševanju slabega počutja.

 

Skratka, poskrbite zase...

Upam, da bomo lahko z resnim in odgovornim odnosom do dela, poštenostjo do sočloveka in Hipokratove prisege svojega poklica uresničili edino nalogo, ki si jo mora zadati vsak zdravnik: pomagati in slišati, pomiriti in ozdraviti.


Primarij Darija Strah, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva z mednarodno licenco Fetal Medicine Foundation, London

Članki

Vabimo vas k branju intervijuja z našo Prim. Darijo Strah, ki je izšel v decembrski številki revije Beauty forum.   Ženske smo, delno zaradi pritiskov družbe, delno zaradi na...

21.12

Bodite prijazni do sebe

V življenju vedno obstaja še ena priložnost. Kar se ni izpolnilo letos, se zgodi drugo leto. Brez novoletnih zaobljub se rojevajo nove priložnosti in nova spoznanja. A ena mora vseeno vedno biti: "Do sebe bom prijazna"!
Skupaj s sodelavc...

12.12

Boj proti HPV - Humanemu papiloma virusu

Kljub temu, da je rožnatega meseca oktobra že konec in je v polnem zamahu novembrski "Movember", ostaja HPV virus tisti sovražnik, proti kateremu se moramo boriti preko celega leta.Zato smo pripravili kotiček, kjer lahko najdete vse o HPV virusu, nje...

27.10

Krompirjeve počitnice

Obveščamo vas,
da bo Diagnostični center Strah zaradi dopusta zaprt samo v ponedeljek 30. 10. 2017. Ponovno bomo dosegljivi od četrtka, 2. 11. 2017 dalje. 

Želimo vam mirne praznične dni.

Ekipa Diagnostičnega centra Strah...

09.10

Rožnati oktober

Oktober je posvečen ne samo boju proti rakavih boleznim temveč tudi miselnosti, da je preventiva v medicini najbolj pomembna. Boj proti predrakavim in rakavim spremembah se lahko začne že v rani mladosti, še posebej pri ženskah za preprečevanje raka ...

NAROČITE SE NA E-NOVICE

KJE SMO?

DIAGNOSTIČNI CENTER STRAH
Slamnikarska cesta 3A, 1230 Domžale

DIAGNOSTIČNI CENTER STRAH

Prim. DARIJA STRAH, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva
z licenco FMF za ultrazvočne preglede v nosečnosti in ginekologiji


NAROČANJE PO TELEFONU
+386 (0) 590 636 00
+386 (0) 51 636 000

SPLETNO NAROČANJE
narocanje@strah.si
ali preko spletnega obrazca

DELOVNI ČAS
pon, sre: 10.30 - 17.00,
tor, čet, pet: 8.30 - 15.00.

© Diagnostični center Strah
Izdelava spletne strani Cloovis & Darka