naročanje na tel.:
0590 636 00, 051 636 000ali
darija strah

Podelitev strokovnega naziva Primarij 2015

152. redna letna skupščina Slovenskega zdravniškega društva - SZD v Moravcih je potekala tudi v znamenju podelitve zaslužnih priznanj in primariatov kot posebnih zaslug izbranim zdravnikom, ki so pripomogli tako k znanstvenem kot kliničnem izboljšanju svoje stroke in ohranjanja zdravja pacientov.

Naslov Primarij je podelila Ministrica za zdravje gospa Milojka Kolar Celarc tudi Dariji Mateji Strah, dr. med., specialistki ginekologije in porodništva.

Že več kot 150 let se zbirajo slovenski zdravniki in zobozdravniki  na rednem letnem srečanju. To srečanje je namenjeno predstavnikom prav vseh medicinskih in zobozdravstvenih področij. Namen je tesnejše povezovanje kolegov različnih področij, izmenjava izkušenj, prepoznavanje stanovskih problemov na različnih področjih in oblikovanju enotnega slovenskega zdravniškega in zobozdravniškega telesa. Poleg tega pa je vsakoletni strokovni program namenjen obravnavi strokovnih problemov, ki so skupni vsem medicinskim vejam.

Tudi letošnje strokovno srečanje je bilo izrazito interdisciplinarno, saj je bilo namenjeno etiki, ki je ena od temeljnih izhodišč delovanja slehernega zdravstvenega delavca. Prepričani smo, da je potrebno, da o tem spregovorimo, saj se v zadnjem času neredko postavljajo pod vprašaj temeljna etična načela, kot je ohranjanje življenja, svoboda in neodvisnost zdravnikovega (zobozdravnikovega) delovanja in poslanstvo medicinske stroke.

Multimedija
30.08

Skrb za zdrave dojke

Ob prihajajoči 10. obletnici Diagnostičnega centra Strah - prijazne ginekološke ambulante začenjamo z novo dejavnostjo: SKRB ZA ZDRAVE DOJKE.
Primarij Strah bo z ekipo sodelavcev kot prva v Sloveniji celostno poskrbela za zdrave dojke žensk v vse...

12.07

Poletne počitnice

Naše stranke obveščamo, da bo Diagnostični center Strah zaradi letnega dopusta od 16.7.2018  do 6. 8.2018 zaprt.

ZA INFORMACIJE IN NAROČANJE SMO V TEM ČASU DOSEGLJIVI NA NAŠEM MOBI TELEFONU: 051 636 000. Naročanje po elektronski ...

18.06

Kontracepcija v oddaji DAN. na kanalu PLANET TV 18.6.2018

Sporočamo vam, da bo dne 18.6.2018 ob 16.57 oddaja DAN. na kanalu Planet TV gostila primarij Darijo Strah in prof. Bojano Pintar, ki bosta odstirali nove možnosti zaščite pred neželeno nosečnostjo - kontracepcija.
Vabljeni k ogledu! ...

12.04

Sodelovanje s psihoterapvtom Milanom Krajncem

Začenjam strokovno sodelovanje s priznanim psihoterapevtom Milanom Krajncem. Govorila bova o tem kako rešiti podjetje in vodilne delavce, še posebej, ko pozabijo nase ter o tem kaj storiti, da zopet začutimo same sebe? Na spodnji povezavi si prebe...

NAROČITE SE NA E-NOVICE

KJE SMO?

DIAGNOSTIČNI CENTER STRAH
Slamnikarska cesta 3a, 1230 Domžale

DIAGNOSTIČNI CENTER STRAH

Prim. DARIJA STRAH, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva
licenca FMF za ultrazvočne preglede v nosečnosti in ginekologiji, licenca za ultrazvočne preglede dojk

 


NAROČANJE PO TELEFONU
+386 (0) 590 636 00
+386 (0) 51 636 000

SPLETNO NAROČANJE
narocanje@strah.si
ali preko spletnega obrazca

DELOVNI ČAS
pon: 10.30 - 17.00,
tor, sre, čet, pet: 8.30 - 15.00.

© Diagnostični center Strah
Izdelava spletne strani Cloovis & Darka