naročanje na tel.:
0590 636 00, 051 636 000ali
darija strah

Podelitev strokovnega naziva Primarij 2015

152. redna letna skupščina Slovenskega zdravniškega društva - SZD v Moravcih je potekala tudi v znamenju podelitve zaslužnih priznanj in primariatov kot posebnih zaslug izbranim zdravnikom, ki so pripomogli tako k znanstvenem kot kliničnem izboljšanju svoje stroke in ohranjanja zdravja pacientov.

Naslov Primarij je podelila Ministrica za zdravje gospa Milojka Kolar Celarc tudi Dariji Mateji Strah, dr. med., specialistki ginekologije in porodništva.

Že več kot 150 let se zbirajo slovenski zdravniki in zobozdravniki  na rednem letnem srečanju. To srečanje je namenjeno predstavnikom prav vseh medicinskih in zobozdravstvenih področij. Namen je tesnejše povezovanje kolegov različnih področij, izmenjava izkušenj, prepoznavanje stanovskih problemov na različnih področjih in oblikovanju enotnega slovenskega zdravniškega in zobozdravniškega telesa. Poleg tega pa je vsakoletni strokovni program namenjen obravnavi strokovnih problemov, ki so skupni vsem medicinskim vejam.

Tudi letošnje strokovno srečanje je bilo izrazito interdisciplinarno, saj je bilo namenjeno etiki, ki je ena od temeljnih izhodišč delovanja slehernega zdravstvenega delavca. Prepričani smo, da je potrebno, da o tem spregovorimo, saj se v zadnjem času neredko postavljajo pod vprašaj temeljna etična načela, kot je ohranjanje življenja, svoboda in neodvisnost zdravnikovega (zobozdravnikovega) delovanja in poslanstvo medicinske stroke.

Multimedija
21.12

Bodite prijazni do sebe

V življenju vedno obstaja še ena priložnost. Kar se ni izpolnilo letos, se zgodi drugo leto. Brez novoletnih zaobljub se rojevajo nove priložnosti in nova spoznanja. A ena mora vseeno vedno biti: "Do sebe bom prijazna"!
Skupaj s sodelavc...

12.12

Boj proti HPV - Humanemu papiloma virusu

Kljub temu, da je rožnatega meseca oktobra že konec in je v polnem zamahu novembrski "Movember", ostaja HPV virus tisti sovražnik, proti kateremu se moramo boriti preko celega leta.Zato smo pripravili kotiček, kjer lahko najdete vse o HPV virusu, nje...

27.10

Krompirjeve počitnice

Obveščamo vas,
da bo Diagnostični center Strah zaradi dopusta zaprt samo v ponedeljek 30. 10. 2017. Ponovno bomo dosegljivi od četrtka, 2. 11. 2017 dalje. 

Želimo vam mirne praznične dni.

Ekipa Diagnostičnega centra Strah...

09.10

Rožnati oktober

Oktober je posvečen ne samo boju proti rakavih boleznim temveč tudi miselnosti, da je preventiva v medicini najbolj pomembna. Boj proti predrakavim in rakavim spremembah se lahko začne že v rani mladosti, še posebej pri ženskah za preprečevanje raka ...

NAROČITE SE NA E-NOVICE

KJE SMO?

DIAGNOSTIČNI CENTER STRAH
Slamnikarska cesta 3A, 1230 Domžale

DIAGNOSTIČNI CENTER STRAH

Prim. DARIJA STRAH, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva
z licenco FMF za ultrazvočne preglede v nosečnosti in ginekologiji


NAROČANJE PO TELEFONU
+386 (0) 590 636 00
+386 (0) 51 636 000

SPLETNO NAROČANJE
narocanje@strah.si
ali preko spletnega obrazca

DELOVNI ČAS
pon, sre: 10.30 - 17.00,
tor, čet, pet: 8.30 - 15.00.

© Diagnostični center Strah
Izdelava spletne strani Cloovis & Darka