naročanje na tel.:
0590 636 00, 051 636 000ali
19.10

Podelitev strokovnega naziva Primarij 2015

152. redna letna skupščina Slovenskega zdravniškega društva - SZD v Moravcih je 16.10.2015 potekala tudi v znamenju podelitve zaslužnih priznanj in primariatov kot posebnih zaslug izbranim zdravnikom, ki so pripomogli tako k znanstvenem kot kliničnem izboljšanju svoje stroke in ohranjanja zdravja pacientov.

Naslov Primarij je podelila Ministrica za zdravje gospa Milojka Kolar Celarc tudi Dariji Mateji Strah, dr. med., specialistki ginekologije in porodništva.

Že več kot 150 let se zbirajo slovenski zdravniki in zobozdravniki  na rednem letnem srečanju. To srečanje je namenjeno predstavnikom prav vseh medicinskih in zobozdravstvenih področij. Namen je tesnejše povezovanje kolegov različnih področij, izmenjava izkušenj, prepoznavanje stanovskih problemov na različnih področjih in oblikovanju enotnega slovenskega zdravniškega in zobozdravniškega telesa. Poleg tega pa je vsakoletni strokovni program namenjen obravnavi strokovnih problemov, ki so skupni vsem medicinskim vejam.

Tudi letošnje strokovno srečanje je bilo izrazito interdisciplinarno, saj je bilo namenjeno etiki, ki je ena od temeljnih izhodišč delovanja slehernega zdravstvenega delavca. Prepričani smo, da je potrebno, da o tem spregovorimo, saj se v zadnjem času neredko postavljajo pod vprašaj temeljna etična načela, kot je ohranjanje življenja, svoboda in neodvisnost zdravnikovega (zobozdravnikovega) delovanja in poslanstvo medicinske stroke.

darija strah

Fotografije

NAROČITE SE NA E-NOVICE

KJE SMO?

DIAGNOSTIČNI CENTER STRAH
Slamnikarska cesta 3a, 1230 Domžale

DIAGNOSTIČNI CENTER STRAH

Zasebna ginekološka ordinacija brez koncesije

Primarij DARIJA STRAH, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva
licenca FMF za ultrazvočne preglede v nosečnosti in ginekologiji, licenca za ultrazvočne preglede dojk

 

NAROČANJE PO TELEFONU
+386 (0) 590 636 00
+386 (0) 51 636 000

SPLETNO NAROČANJE
narocanje@dcstrah.si
ali preko spletnega obrazca

DELOVNI ČAS
pon: 10.40 - 17.00,
tor, sre, čet, pet: 8.40 - 15.00.

© Diagnostični center Strah
Izdelava spletne strani Cloovis & Darka